uitgelicht
collectie-
stuk

Afscheid Judith Adriaanse

12 juni 2023

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 31 mei hebben we afscheid genomen van Judith Adriaanse. Judith was bijna tien jaar het gezicht van het secretariaat en  het vaste contactpunt voor onze vrijwilligers, leden en potentiële leden. Haar spontaniteit en hartelijkheid zullen  nog lang in onze herinnering blijven. Judith blijft vanuit haar bedrijf nog wel actief voor de Collectie Online. Hieronder haar afscheidsbrief:


Beste leden,

Via dit bericht wil ik jullie op de hoogte stellen van mijn vertrek als secretaresse bij het Zeeuws Genootschap. Gelukkig is er al vervanging gevonden, Els van Adrichem zal mij opvolgen, ze zit vanaf nu op mijn stoel.

Met ingang van 1 juni ga ik mij meer richten op mijn eigen bedrijf Juttifrutti, waarbij ik workshops en cursussen geef en
creatief vermaak bij evenementen en bedrijfsfeesten en ook meer werken bij mijn vriend in zijn sanitair bedrijf Bravoure Badkamers in Goes. Helaas heb ik nog niet meer uren in een dag gekregen en moest ik keuzes gaan maken!
Dus vanaf 1 juni werk ik nog wel voor de Collectie Online, maar niet meer op kantoor voor het Zeeuws Genootschap.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke afgelopen 8,5 jaar !! Alle leuke gesprekken via de telefoon, mail of bij lezingen en vergaderingen. En ik hoop natuurlijk dat we elkaar nog eens tegenkomen of dat u misschien iemand weet die met mij zaken kan doen, je weet maar nooit! Bij een bedrijfsfeest of event mag er altijd gebeld of gemaild worden naar judith@juttifrutti.com. Als je het leuk vind te zien wat ik doen en meer ga doen, volg mij dan op instagram, of facebook of kijk eens op mijn website, misschien ken je iemand die ook van mijn diensten gebruik wil maken, je weet maar nooit 😉

De ALV op woensdagavond 31 mei was mijn laatste werkavond. Bedankt aan alle vrijwilligers, conservatoren, collega’s en bestuursleden voor de afgelopen jaren!

Met creatieve groet,

Judith Adriaanse
judith@juttifrutti.com
06-48757298
Instagram: @Juttifrutti
FB: Juttifrutti.nl
juttifrutti.com


Judith was op 15 juni 2019 gastvrouw tijdens de viering van het 250-jarig bestaan van het Genootschap en mocht in die rol, samen met de toenmalige voorzitter Hugo Schorer, HKH Prinses Beatrix (beschermvrouwe van het Genootschap) en ex-premier Jan Peter Balkenende ontvangen in de Sint-Jacobskerk te Vlissingen.