9 augustus 2017
13.30 - 15.30 uur

Woensdag 9 augustus van 13.30-15.30 uur – Natuurspreekuur i.s.m. de Werkgroep Geologie van het Zeeuws Genootschap
Deze middag houdt Terra Maris in Oostkapelle in samenwerking met de Werkgroep Geologie van het Zeeuws Genootschap een gratis natuurspreekuur in de educatieruimte ScharrelLAB van het museum. Dit spreekuur loopt van 13.30 tot 15.30 uur.
Tijdens deze activiteit kunt u vragen stellen over uw natuurvondsten en waarnemingen, met speciale aandacht voor strandfossielen. Op het spreekuur wordt steeds volop materiaal van de Zeeuwse stranden getoond. Een bijzondere vondst is deze keer de huidstekel van een rog van zeker meer dan 2 miljoen jaar oud. De ervaring leert dat bezoekers ook verrassende kennis inbrengen, wat deze activiteit extra aantrekkelijk maakt.

 

Waar:
Terra Maris
Duinvlietweg 6
4356 ND Oostkapelle

 

 

Scharrelkidsclub
Ook deze zomer organiseert Terra Maris in samenwerking met IVN de Scharrelkidsclub. Enthousiaste vrijwilligers uit heel Nederland gaan elke dag met kinderen op pad om de natuur te beleven en zich te verwonderen over al het moois in en rondom Terra Maris. De Scharrelkids doen tussen 17 juli en 25 augustus elke dag 2 activiteiten. De Scharrelkidsclub werkt met een weekprogramma. De naam van de activiteit komt elke week terug maar de invulling is steeds anders.

Deelname: entree museum – Reserveren: niet nodig 

Terra Maris, Duinvlietweg 6, Oostkapelle